Palkovice zvítězily v krajském kole soutěže Vesnice roku



Palkovice si vysoutěžily 1. místo v krajském kole soutěže Vesnice roku a dnes proběhlo slavnostní předání tohoto prestižního ocenění.
Hodnotící komisi upoutaly Palkovice zejména aktivním komunitním životem, ale i strategickým plánováním rozvoje obce a promyšlenou přeměnou architektury v centru obce.
Srdečně gratuluji k úspěchu panu starostovi Radimovi Bačovi – starostovi obce Palkovice, místostarostovi Davidu Kulovi i všem občanům, kteří tuto krásnou beskydskou obec společně vytvářejí.

Další příspěvky

Program spolufinancovaný EU podpoří přeshraniční spolupráci
V prvním zářijovém týdnu jsem se jako předsedkyně Euroregionu Beskydy účastnila zasedání Česko-slovenské mezivládní komise pro přeshraniční spolupráci ve věci projednání programu Interreg Slovensko-Česko 2021 - 2027. Jeho cílem je podpora projektů s přínosem pro obě strany hranice. Umožňuje přeshraniční spolupráci na projektech, které...
Naše silnice jsou soustavně poškozovány přetíženou nákladní dopravou
V rámci veřejného slyšení na téma "Vliv silniční nákladní dopravy na stav komunikací a její dopady v území" proběhla debata o strategiích pro zmírnění zatížení silnic nákladní dopravou a snížení negativních vlivů této dopravy na životní prostředí. Slyšení se zúčastnil také ministr dopravy Martin Kupka, který představil vizi státu do budoucna...
Otevření nové školy v Řepištích
1. září byla posvěcena a slavnostně otevřena nová škola v Řepištích, do které zítra zavítají její první žáci. Přeji škole, aby se stala domovem kvalitního vzdělávání, inspirativním místem, kam se učitelé a žáci budou každý den těšit. Přeji dětem, ať je každý školní den nejen v Řepištích plný radosti, navazování přátelství a získávání znalostí a zkušeností potřebných do života.

Kontakt

Napište mi

Budu ráda, když mi napíšete své návrhy, podněty, dotazy.
Pokusím se odpovědět všem.